Løb dig i form


Her kan du læse programdeltagernes beretninger om at træne, komme i form og at tabe de overflødige kilo
...

7. maj 2008 - Sidste program i løbeserien. TV2 ØST LØBET

TV2 ØST sendte i foråret 2008 en række løbeprogrammer, hvor seerne fik mulighed for at løbe sig i form med Sille Roulund. Finalen på det hele var et stort offentligt TV2 ØST løb den 4. maj.

På denne side kan du se eller gense alle programmerne, du kan læse løbetips og hvis du var en af de friske, der deltog i TV2 ØST LØBET, så kan du finde din tid.

I seriens første program blev der givet tips til, hvordan man kommer godt i gang med at løbe. I de følgende 8 udsendelser fulgte TV2 ØST to hold begyndere, der blev trænet op til at kunne løbe fem kilometer.

Herover kan du se en video fra den store dag - dagen som TV2 ØSTs to løbehold havde både glædet sig til og frygtet en lille smule. Dagen hvor det store TV2 Øst løb blev skudt igang.

I programmet følger vi dem før, under og efter løbet, der fandt sted i strålende solskin i den smukke Herlufsholmskov ved Næstved.

Ekspertråd
 

Leif Nielsen fra DGI havde en brevkasse mens løbeprogrammerne blev sendt. Du kan se svarene på de mange spørgsmål her: Læs mere

 
 
TV2 ØST LØBET
 

Søndag den 4. maj 2008 lød startskuddet til TV2 ØST løbet. Cirka 1000 friske løbere fra regionen deltog. Her kan du se sluttiderne: Læs mere

 
Om programmet

I en række på ni programmer fik TV2 ØSTs seere mulighed for at løbe sig i form med Sille Roulund. Finalen på det hele var et stort offentligt TV2 ØST løb den 4. maj.

I det første program blev der givet tips til, hvordan man kommer godt i gang med at løbe. I de følgende 8 udsendelser fulgte TV2 ØST to hold begyndere, der blev trænet op til at kunne løbe fem kilometer. Det ene hold løb i Nykøbing Falster med Søren Møller-Madsen fra Idestrup Kondi som træner. I spidsen for det andet hold stod Per Hansen fra Korsør Atletik og Motion, og det hold trænede i Korsør.

Desuden gav vores løbeekspert Leif Nielsen fra DGI masser af gode råd til seerne, og i hvert program besøgte vi en kendt person, der bruger løb til at holde sig i form. Vi mødte blandt andre musikeren Michael Falch, politikeren Helge Adam Møller og skuespilleren Bente Eskesen.

Det hele sluttede med et stort offentligt løb i Næstved den 4. maj – arrangeret af TV2 ØST, hvor der var distancer på 5 km, 10 km og en halv maraton. Her kunne alle tilmelde sig. Det tilbud benyttede mange seere sig af.

Løb dig i Form blev sendt hver tirsdag aften kl. 19.50 i en 10 minutters udgave og i en 30 minutters version kl. 11.00 om onsdagen.
  Kontakt os  
 
Se programmerne:

30. april 2008
Tobias' sidegevinst

23. april 2008
Jeg kan, jeg skal, jeg vil...

16. april 2008
Selvtilliden vokser

09. april 2008
En god delle lettere

02. april 2008
Fællesskab styrker løberne

26. marts 2008
Løbetræning for de magelige

19. marts 2008
Plads til forbedring

12. marts 2008
Den første løbetur

05. marts 2008
Kom godt i gang med at løbe

 
Træningsprogrammer
Vil du igang med at træne op til et motionsløb? Leif Nielsen fra DGI giver her forslag til træningsprogrammer, som du kan printe ud og støtte dig til.
Begyndere
Lidt øvede